Coaching & Tainingsbureau Siekman

Tel: 06-51987629

E-Mail: info@siekmancoaching.com

stewardess

 

Steward of Stewardess worden?

Het beroep van Steward of Stewardess speelt al jaren tot de verbeelding. Verre landen zien, met verschillende culturen in aanraking komen. Een baan die nooit saai is en altijd dynamisch. Maar wat houdt dit beroep nu precies in en ben jij er eigenlijk wel geschikt voor? Aan welke eisen moet je voldoen om voor Steward of Stewardess in aanmerking te komen, waar kun je solliciteren en hoe ziet zo’n sollicitatie er uit?

Hoe gaan wij jou hierij helpen?

Coaching & Trainingsbureau Siekman gaat  op al je vragen een antwoord geven en zal je een helder en duidelijk beeld schetsen van wat de baan van een Steward of Stewardess inhoudt. Als je mocht besluiten dat dit echt de baan voor jou is kunnen wij je helpen je droom te verwezenlijken.
Wij kunnen je niet garanderen dat je aangenomen wordt maar we kunnen je wel voor 100% voorbereiden. Door middel van coachingsgesprekken, rollenspelen en begeleiding in communicatievaardigheden bereiden wij je voor op het sollicitatie gesprek.

Coaching & Trainingsbureau Siekman gelooft in het motto: ‘You never get a second chance to make a first impression’. Dus doe het de eerste keer meteen goed!

Graag verwijzen we je door naar onze website Fly Now: www.flynow.nu

foto's